Newborn Fotografie

Baby relaxing

Baby’s worden zo puur geboren, nog zo klein en onschuldig, maar toch al volledige mensjes. Niets is mooier dan die puurheid vast te leggen, want ze groeien en veranderen al zo snel.

De newbornshoot zal plaatsvinden in de eerste 2 weken van het leven van je baby. In die periode slapen ze nog heel veel en is de slaap vaak ook diep. Bovendien zijn ze nog heel flexibel. In de slaap kan de baby in diverse posities neergelegd worden om prachtige foto’s te kunnen maken, zonder dat de baby er zelf iets van merkt! Veiligheid staat uiteraard voorop. Ook is de huid dan meestal nog glad, daarna komt er vaak een periode dat er pukkeltjes en ruwe plekjes kunnen ontstaan door bijvoorbeeld de borstvoeding. Dit is voor ouders vaak niet het favoriete beeld om vast te leggen.Baby girl

De shoot kan in jullie eigen vertrouwde omgeving gedaan worden, zodat iedereen zich zoveel mogelijk op zijn gemak voelt. Het werkt het mooiste als er veel natuurlijk daglicht naar binnenvalt. Dan is een flitser ook niet nodig, wat als onprettig ervaren kan worden door de baby. Warmte in de ruimte is ook van belang, omdat de baby veel bloot is en zijn warmte nog niet goed zelf kan reguleren. Ik zal diverse accessoires en attributen meenemen om de meest schattige foto’s te kunnen realiseren.

Hebben jullie geen geschikte ruimte of doen jullie het liever niet in de thuissituatie, dan is het ook mogelijk om de shoot op locatie te doen. Ik beschik over een ruimte met een groot raam, zodat er voldoende daglicht binnenvalt. Daarnaast is er verwarming, zodat de baby het niet koud zal krijgen. Alle accessoires en attributen zijn aanwezig, jullie kunnen mee beslissen welke er gebruikt zullen worden voor de shoot. 

De shoot duurt ongeveer 1,5 tot 3 uur. Er zal rustig de tijd genomen worden om de baby te kalmeren en er voor te zorgen dat hij in slaap kan vallen. Voeden en verschonen kan tussendoor.

Inbegrepen is de shoot en de nabewerking van de foto’s. Achteraf wordt er een boekje gemaakt met een mooie selectie foto’s.  De gemaakte foto’s worden op een overzichtspagina geplaatst die jullie via de mail toegestuurd krijgen. Er kunnen 5 digitale foto’s gekozen worden die jullie digitaal toegestuurd krijgen en zelf op een gewenst formaat of product kunnen afdrukken. Mochten jullie meer foto’s willen ontvangen, dan kan dat tegen betaling.

 

 

 Koppen voor onderwerpen4a

Product Newborn fotografie Aantal Prijs*
Newborn fotoshoot in de thuissituatie 1x 3 uur € 189,-
Newborn fotoshoot op locatie 1x 3 uur € 175,-
Digitale bestanden kiezen uit fotogalerij 5 Gratis
Fotoboekje met de mooiste foto’s 1 Gratis
Extra foto’s uit de fotogalerij Onbeperkt € 4,30

Buiten Hoofddorp geldt een tarief van €0,38 per km, ter vergoeding van de brandstof en reistijd.
De afstand wordt gemeten met de routeplanner van ANWB, vanaf 2133 GB in Hoofddorp.
* Prijzen zijn inclusief 21% btw.

Koppen voor onderwerpen7Ben je enthousiast geworden en wil je graag een newbornshoot laten doen? Je kunt tijdens je zwangerschap al contact opnemen, dan kunnen we op basis van de uitgerekende datum een afspraak onder voorbehoud plannen. Mocht de bevalling eerder of later plaatsvinden, kunnen we zo nodig een nieuwe datum plannen. Het beste is het als de baby tussen de 1 en 3 weken oud is.
Ben je al bevallen, maar is je baby nog niet ouder dan 3 weken, neem dan ook gerust nog contact op. Mogelijk heb ik ook op de korte termijn nog ruimte om een newbornshoot te doen.

Voor het boeken van een newbornshoot kun je mailen naar info@babease.nl. Vermeld daarbij de uitgerekende datum of geboortedatum van je baby en jullie naam-, adres- en telefoongegevens. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om een afspraak te plannen.
Ook voor vragen over de shoot kun je uiteraard mailen.