Over BaBease

In dit bedrijf staat voorop dat een baby zich op zijn gemak moet voelen. Zo was de naam BaBease dan ook al snel geboren. ‘Ease’ is Engels voor ‘gemak’ en als je dat combineert met en vastplakt aan ‘baby’s’ heb je de pakkende naam. Als je meer wilt weten over mij of het ontstaan van BaBease, kijk dan bij ‘Dit ben ik’.

BaBease biedt verschillende producten aan om ouders te ondersteunen in het comfortabel laten voelen van hun baby. Het richt zich niet op slechts één product, maar heeft een totaalaanbod, zodat ouders voor de diverse producten steeds met één persoon te maken hebben. Dit voelt vertrouwd en alle benodigde gegevens hoeven op deze manier ook maar één keer gegeven te worden. Omdat baby’s ook veelal één of enkele dagen per week verblijven in een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal biedt BaBease haar diensten ook hier aan.

De hoofdproducten van BaBease zijn babymassage, babygebaren en newborn fotografie. Daarnaast biedt zij verscheidene producten aan in haar webshop die hier ondersteunend aan zijn.

BaBease werkt vanuit Hoofddorp, maar kan haar diensten ook daarbuiten aanbieden.